Bij Mooi Werk Ontwerp ben ik jouw aanspreekpunt. Mijn naam is Nathalie Rossen en werk in de eerste plaats als grafisch ontwerper. Bij mijn bedrijf geen onnodige overhead maar iemand die snapt wat je nodig hebt voor een corporate identity, een campagne en social media. Door gezamenlijk overleg laten we jouw project slagen.

 

Je bepaalt altijd zelf hoe je invulling wilt geven aan jouw opdracht. Je ontvangt een projectbegroting waarin niet alleen de prijs duidelijk is maar ook of er andere creatieven bij betrokken zijn. Denk hierbij aan: een tekstschrijver, een fotograaf maar soms ook aan een communicatie strateeg of een marketeer. Door mijn ervaring met kleine en grote projecten weet ik wat ik adviseer.

 

Het beste resultaat is als jouw verwachtingen zijn overtroffen. Dit lukt omdat ik iedere dag het mooiste werk wil maken. En door de bedrijven waarvoor ik mag werken. Door de verschillende klantvragen word ik uitgedaagd en blijft Mooi Werk Ontwerp scherp.

 

Wilt u ook snel én meer resultaat met Mooi Werk Ontwerp? Bel me voor een persoonlijke afspraak. Dan is dat allemaal zo geregeld.